KOULUTUKSEEN

TERVETULOA

Suomen Voimisteluliitto on voimisteluliikunnan monipuolinen osaaja ja johtava kouluttaja Suomessa. Liiton koulutustoiminnan tavoitteena on lisätä ohjaajien, valmentajien sekä muiden seuratoimijoiden osaamista tarjoamalla laadukkaita ja nykyaikaisia koulutuksia. Liiton koulutustoiminta on pääosin avointa myös muille voimistelusta kiinnostuneille toimijoille kuten opettajille

ILMOITTAUTUMINEN

Koulutuksiin ilmoittaudutaan sähköisesti www.voimistelu.fi/koulutus. Koulutuksiin tulee ilmoittautua pääsääntöisesti viimeistään kaksi viikkoa ennen koulutuksen alkua, poikkeavasta ilmoittautumisajasta mainitaan kyseisen koulutuksen kohdalla. Koulutukset täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, ellei koulutuksen kohdalla toisin mainita.

Mobiilikäyttäjä huomioithan, että päästäksesi suoraan ilmoittautumiseen sinun tulee kirjautua jäsentieto.fi -palveluun ja asioimista nopeuttaaksesi suosittelemme tallentamaan kirjautumistiedot puhelimen selaimeen. Näin toimien linkit johtavat suoraan ilmoittautumiseen.

HINNAT & MAKSUEHDOT

Koulutuksille on kaksi eri hintaa, jäsenhinta ja ei-jäsenhinta. Jäsenhinnan saamiseksi tulee ilmoittautumisen yhteydessä mainita seuran nimi ja laskun saajana tulee olla joko jäsenseura tai jäsen henkilökohtaisesti. Koulutukseen ilmoittautujan tulee varmistaa maksusitoumus seuralta tai kolmannelta taholta, mikäli valitsee nämä maksajiksi.

Lasku toimitetaan sähköpostitse. Jos lasku halutaan postitse, peritään siitä laskutuslisä. Laskun tulee olla maksettuna ennen koulutustilaisuuden alkua. Voimisteluliitto on vakuuttanut jäsenseurojen jäsenet liikuntakoulutuksissa sattuvien tapaturmien varalta.  Lisätiedot.

TIEDUSTELUT

Lisätietoja antavat koulutuksen kohdalla mainitut yhteyshenkilöt. Koulutukset löytyvät tästä koulutuskalenterista. Koulutuksia on mahdollista järjestää myös tilauskoulutuksina. Tilauskoulutuksia voi tiedustella alue- ja lajipäälliköiltä, katso yhteystiedot täältä

VALOKUVAUS

Ilmoittautumalla Voimisteluliiton koulutuksiin/tapahtumiin hyväksyn, että minua voidaan kuvata ja kuvia julkaista Voimisteluliiton julkaisuissa. Lisätiedot täältä

PERUUTUSEHDOT

Osallistuminen koulutukseen on oikeus peruuttaa veloituksetta viimeistään 14 vuorokautta ennen koulutuksen alkua, ellei koulutuksen kohdalla toisin mainita. Mikäli peruutus tehdään myöhemmin kuin 14 vuorokautta ennen tapahtumanalkua, veloitetaan koko osallistumismaksu. Joissakin koulutuksissa noudatamme urheiluopistojen peruutusehtoja, jolloin tämä on mainittu koulutuksen tiedoissa. 

Estyneen henkilön tilalle on mahdollista vaihtaa toinen osallistuja veloituksetta. Sairastapauksissa palautetaan osallistumismaksu lääkärintodistusta vastaan vähennettynä 15 euron toimistokuluilla. Mikäli Voimisteluliitto joutuu perumaan tilaisuuden vähäisen osallistujamäärän tai kouluttajan sairastumisen vuoksi, palautetaan osallistujalle koko osallistumismaksu.