TANSSIN VALTAKUNNALLINEN LEIRI

 

Leiri on tarkoitettu kaikille lapsille, nuorille ja aikuisille kilpailuihin tähtääville tanssijoille, jotka ovat vähintään 10– vuotiaita (vuonna 2010 syntyneille ja sitä vanhemmille) sekä heidän valmentajilleen. Leirin kouluttajat vastaavat lajiohjelmasta, muuna aikana leiriläiset ovat valmentajiensa / vanhempiensa vastuulla. Leirille ovat tervetulleita osallistujat ympäri Suomen! Leirin ajankohta ja paikka sekä tarkempi sisältö ja hinta tarkentuu alkuvuodesta

Lisätiedot: Satu.akerlund@voimistelu.fi

 
 

TELINEVOIMISTELUN HARRASTELEIRI 1.-3.1. Kuortane 

Leiri on tarkoitettu vuonna 2013 syntyneille ja sitä vanhemmille telinevoimistelun harrastajille, sekä tytöille että pojille ja heidän valmentajilleen. Leirillä tehdään lajiharjoittelua ja nautitaan liikunnasta ja mukavasta seurasta. Leiri on tarkoitettu lajin harrastajille ja korkeintaan C-luokassa kilpaileville tytöille tai 2. luokassa kilpaileville pojille. Leirin kouluttajat vastaavat lajiohjelmasta, muuna aikana leiriläiset ovat valmentajiensa / vanhempiensa vastuulla. Leirille ovat tervetulleita osallistujat ympäri Suomen!

Hinta

Voimistelijat ja valmentajat 185 €/hlö, leiriläisten mukana majoittuvat vanhemmat ja sisarukset 165 €/hlö.
Mikäli seurasta ilmoittautuu vähintään 10 voimistelijaa, pääsee heidän mukanaan yksi valmentaja maksutta.

Hinta sisältää leiriohjelman, majoituksen ja ruokailut (vanhemmat ja sisarukset ei leiriohjelmaa) sekä tapaturmavakuutuksen, jonka maksimikorvaus on 2500 €. Suosittelemme osallistujille laajempaa tapaturmavakuutusta (esim. jos on lisenssivakuutus, asia on kunnossa). Voimisteluliiton peruutusehdot peruutusmaksuineen astuvat voimaan viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen.

Mahdollisessa sairaustapauksessa maksuhyvitys koskee vain sairastunutta henkilöä.

Ilmoittaudu

Ilmoittautumiset 29.11. mennessä Lyytin kautta