top of page

TANSSIN VALTAKUNNALLINEN LEIRI 14.–15.8. VIERUMÄELLÄ

 

Leiri on tarkoitettu kaikille lapsille, nuorille ja aikuisille harrastajille ja kilpailuihin tähtääville tanssijoille, jotka ovat vähintään 10-vuotiaita (vuonna 2010 syntyneille ja sitä vanhemmille) sekä heidän valmentajilleen. Leirin kouluttajat vastaavat lajiohjelmasta, muuna aikana leiriläiset ovat valmentajiensa / vanhempiensa vastuulla. Leirille ovat tervetulleita osallistujat ympäri Suomen!

Lue leiristä lisää.

Lisätiedot: nea.vallin@voimistelu.fi ja liisa.lappalainen@voimistelu.fi

Tanssin leiri
Telinevoimistelun harrasteleiri

TELINEVOIMISTELUN HARRASTELEIRI 1.-3.1. Kuortane 

Leiri on tarkoitettu vuonna 2013 syntyneille ja sitä vanhemmille telinevoimistelun harrastajille, sekä tytöille että pojille ja heidän valmentajilleen. Leirillä tehdään lajiharjoittelua ja nautitaan liikunnasta ja mukavasta seurasta. Leiri on tarkoitettu lajin harrastajille ja korkeintaan C-luokassa kilpaileville tytöille tai 2. luokassa kilpaileville pojille. Leirin kouluttajat vastaavat lajiohjelmasta, muuna aikana leiriläiset ovat valmentajiensa / vanhempiensa vastuulla. Leirille ovat tervetulleita osallistujat ympäri Suomen!

HUOM, Järjestämme mahdollisesti myös poikien oman harrasteleirin syksyllä 2021. Suunnittelut etenevät kevään aikana ja ilmoitamme leiristä voimistelu.fi sivulla. Tiedustelut: liisa.lappalainen@voimistelu.f

Hinta

Voimistelijat ja valmentajat 185 €/hlö, leiriläisten mukana majoittuvat vanhemmat ja sisarukset 165 €/hlö. Mikäli seurasta ilmoittautuu vähintään 10 voimistelijaa, pääsee heidän mukanaan yksi valmentaja maksutta. Hinta sisältää leiriohjelman, majoituksen ja ruokailut (vanhemmat ja sisarukset ei leiriohjelmaa) sekä tapaturmavakuutuksen, jonka maksimikorvaus on 2500 €. Suosittelemme osallistujille laajempaa tapaturmavakuutusta (esim. jos on lisenssivakuutus, asia on kunnossa).

 

Voimisteluliiton peruutusehdot peruutusmaksuineen astuvat voimaan viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen. Mahdollisessa sairaustapauksessa maksuhyvitys koskee vain sairastunutta henkilöä

Ilmoittaudu

Ilmoittautumiset 29.11. mennessä Lyytin kautta  

bottom of page